top of page
Logo Travelicious.png

Travelicious families

14_edited.jpg

TRAVELICIOUS POP-UP HUB

Travelicious Pop-Up Hub

Stel je eens voor ...

Stel je voor ... Een plek waar gezinnen, net als jullie, bij elkaar komen. Gezinnen die op zoek zijn naar een vrijer leven, gezinnen die niet meer mee willen doen aan de ratrace. Gelijkgestemden die aan één woord genoeg hebben om jouw plannen te begrijpen. Jullie kids die lekker rondstruinen en nieuwe vrienden maken ... Samen op die plek, weg van de ratrace, de hustle en de bustle.

 

Groots dromen mag

Een plek waar je groots mag dromen en niet gek wordt aangekeken als je je wildste (reis)plannen vertelt. Wat je ook wilt; een lange reis maken met je leerplichtige kinderen, emigreren, voor onbepaalde tijd reizen met een camper, alles achterlaten en je hart achterna gaan, wonen in een yurt met een moestuin ... het maakt niet uit ... Er is één overeenkomst; leven en werken op jullie voorwaarden! 

Reizigers, vrije geesten en dromers

Deze plek is er vanaf 2 april! Ik droomde al heel lang van een plek ergens op deze wereld waar gelijkgestemden samen konden komen. Gezinnen die het net even anders aan willen pakken. Gezinnen die niet door willen denderen op de razende trein. Reizigers, vrije geesten, dromers ...

Inspireren, informeren & verbinden

En deze droom gaat werkelijkheid worden! Ik mag bij Camping Dijk & Meer een stukje grond omtoveren tot een Travelicious wereldplek! Ik ben er zo blij mee! Hier gaan we weer verbinden tijdens bijeenkomsten. Echt. In real life. Hoe vet is dat? Maar ook on-line zal ik toffe dingen blijven aanbieden die bijdragen aan jouw zoektocht naar een vrijer leven. Denk bijvoorbeeld aan mijn podcast waar ik iedere week een stukje mee reis met gezinnen die het al doen.

 

Maar de Pop-Up Hub is er voor real life verbinding. Mooie gesprekken, inspirerende sessies, informatieve workshops, toffe weekenden waar je aan je (reis)dromen gaat werken ... Er komt zoveel moois aan! 

 

Ik werk en leef heel erg vanuit mijn hart en intuïtie en zo zal het ook gaan bij deze Pop-Up. Ja, er zijn events van te voren gepland  én ik zal ook spontaan bijeenkomsten organiseren. Want ook dat staat bij mij voor een stap zetten richting een vrijer leven; ruimte overhouden voor spontane dingen :-)

 

Alles wat ik organiseer staat in het teken van inspiratie, informatie en verbinding! En alles draagt bij aan een vrijer leven voor jou en je gezin. Klinkt goed hè?

Kom je op de openingsborrel?

De Pop-Up Hub opent zijn deuren op 2 april! Komen jullie ook naar de openingsborrel? Kunnen jullie gelijk zien wat het precies is en natuurlijk al gezellig kletsen met gelijkgestemden. Tot dan!

Liefs Irene

bottom of page