top of page
IMG_2450_edited.jpg

KICKSTART

4-daagse - 10t/m13 januari 2023

OP REIS MET LEERPLICHTIGE KINDEREN

Pijl6wit.png

START 2023 GOED! WERK AAN JULLIE DROOM; LANG OP REIS MET DE KIDS. 

4-Daagse gemist? Goed nieuws ... jij kunt er nog bij zijn! Alle content blijft t/m 13 februari on-line 2023. Dus wil je alle ins & outs weten m.b.t. reizen met leerplichtige kinderen? Schrijf je dan alsnog in! 

Ontwerp%20zonder%20titel%20(1)_edited.pn

KICKstart
4-daagse

Het zit nog zo vers in je geheugen; die heerlijke zwoele zomeravond bij het kampvuur. Wijntje, hapje en jullie voornemen om nu eindelijk die droom achterna te gaan; op wereldreis met het hele gezin! Je zag het al helemaal voor je ... 6 maanden, een jaar of misschien zelfs wel langer op pad met de kids. Even écht tijd voor elkaar, mooie herinneringen maken, even geen ratrace ... maar voor je het wist kwam daar het "leven" weer om de hoek zeilen en is het nu alweer 2023. Weer een half jaar verder en nog geen concrete plannen. 

Stel je droom niet langer uit! Start 2023 goed en doe mee met de kickstart 4-daagse "Op reis met leerplichtige kinderen". 4 Dagen lang duiken we in jullie droom, met mij en andere ouders die deze droom hebben. Als dat niet een geweldig begin is van het nieuwe jaar!

wat anderen zeggen over de webinars...

Op een interactieve en enthousiaste manier heeft Irene helderheid gebracht in de lastige keuzes die er zijn rondom reizen met leerplichtige kinderen. Daarnaast heeft het ons geholpen om dat duwtje in de rug te krijgen om ECHT door te zetten en onze droomreis te gaan maken.

~ Mirna

 

—  Name, Title

Wat gaan we
doen?

Je gaat stappen zetten richting je droomreis. Want het is nogal wat allemaal. Jullie hebben het allemaal zo mooi gevisualiseerd daar bij dat kampvuur, maar echt doen is toch wel heel spannend!  Want hoe moet dat dan met school, leerplicht, verzekeringen, werk, budget ... Er komen zoveel vragen op je af! Ik ken het! Dit kan er voor zorgen dat je juist niet die stappen zet richting je droom. Teveel beren op de weg waardoor je stil blijft staan. 

Maar dat is nu klaar! Samen duiken we 4 dagen in jullie reis, tackelen we die beren en worden al jullie vragen beantwoord! Vanaf 10 januari deel ik iedere ochtend een story in de besloten Instagram groep en behandel ik de onderwerpen van die dag. Bij inschrijving ontvang je alle gegevens hiervan. Iedere dag stuur ik je  een mail met daarin een werkboekje voor die dag. Natuurlijk wordt alle info  van die dag hierin nog even samengevat. De laatste dag ga ik live voor een Q&A om jullie vragen te beantwoorden. Oh ... dit wordt echt zo'n gave kickstart van 2023! 

Ontwerp zonder titel (9).png

Over IRENE

Ik ben Irene, 45 jaar en moeder van 3 mooie meiden. In 2017 ging ik voor het eerst lang op reis met mijn leerplichtige kinderen. Omdat ik maar weinig informatie vond, on line en in mijn omgeving, ben ik een facebook groep gestart. Een fijne plek om gelijkgestemden te vinden. 

De reis was fantastisch. Vooraf heb ik me echt wel zorgen gemaakt. Want op reis met drie leerplichtige kinderen leek onmogelijk. Gelukkig ben ik niet voor één gat te vangen en is het gelukt. Twee keer zelfs. Pas op, het is verslavend ;-)

Ik gun ieder gezin om dit een keer te doen. De verbinding met je kids is onbetaalbaar. In het "normale" leven leef je vaak je eigen leven. Maar tijdens zo'n reis ben je op elkaar aangewezen. Je onderwijst je kinderen, je ervaart ze op een veel intensere manier, je leert ze écht kennen. 

En dan heb ik het nog niet eens gehad over wat je kinderen leren onderweg. Dat staat echt niet in een leerboek op school. Cliché, maar waar.

Mijn missie is om andere reislustige gezinnen te helpen tijdens de voorbereidingen op hun reis. Laten zien dat het wél kan.  Dit doe ik o.a. door het geven van webinars, het organiseren van live-events en nu dus deze gave 4-daagse kickstart! 

Ik hoop je daar te zien. 

Liefs Irene

Alle info op één plek voor € 47,- 

* Alle informatie die je nodig hebt om lang te reizen met leerplichtige kinderen

* Inspiratie

* Gelijkgestemden

* Het scheelt je uren zoeken op internet

* Tips & tricks

* Alle stories kun je nog t/m 13 februari terugkijken

* Een live Q&A waarin je al je vragen kunt stellen

* Eindelijk ga je je droom waarmaken; op reis met je gezin!

PRAKTISCH

DATUM & TIJD 

10 t/m 13 januari

Exacte tijden ontvang je na inschrijving

KOSTEN

De kickstart 4-daagse kost 47,- . Je kunt alle stories tot 1 maand na de kickstart bekijken in de highlights. Ook de live Q&A kun je terugkijken in deze maand.

HOE LANG?

Je besteed ongeveer 30 minuten per dag aan deze 4-daagse. 

LOCATIE

Het is on-line, dus lekker vanuit je huiskamer. 

WAT

Tijdens deze inspirerende 4-daagse kom je alles te weten over het reizen met leerplichtige kinderen. Eindelijk jullie droom waarmaken!

WAT STEEK JE ERVAN OP

Aan het einde van de 4 daagse ben je dichterbij je droom! Vragen zijn beantwoord en je hebt net even dat ene zetje gehad dat je nodig had om het ook echt te gaan doen!

bottom of page