top of page
Logo Travelicious.png

Travelicious families weekend

IMG_3133 4_edited.jpg

 Het Travelicious Families Event is terug!

Deze keer niet één dag, maar een heel weekend vol informatie, inspiratie en gelijkgestemden.

12 - 14 mei 2023

Op camping Dijk & Meer in Andijk

IMG_2178_edited.jpg

OP REIS. EN NU?

Yeah! Je gaat op reis met je gezin! De knoop is doorgehakt, gefeliciteerd. En nu? Waar begin je?  Leerplicht, verzekeringen, je huis verhuren, de reisroute etc etc. Er komt nogal wat op je af! Reizen met leerplichtige kinderen is een grijs gebied waar we als avontuurlijke ouders een weg in moeten vinden. 

Stel je nu voor dat je in één weekend alle ins & outs te horen krijgt over het reizen met leerplichtige kinderen. Geweldig toch? Scheelt je een hoop uitzoekwerk. Tel daarbij op een berg aan inspiratie en de gezelligheid van gelijkgestemden om je heen; welkom bij het Travelicious Families Weekend!

Want gelukkig is het mogelijk om op reis te gaan en zijn veel gezinnen je al voor gegaan. Dit betekent dat je het wiel niet meer opnieuw uit hoeft te vinden! 

Aan het einde van het weekend rij je vol energie en inspiratie weer terug naar huis. Klaar om dit varkentje even te gaan wassen! Jullie gaan op reis! 

Familie Boon

"Wij hebben net even dat ene zetje gekregen om echt te gaan! Het was een fantastische dag. Naast alle nuttige info vonden we het geweldig om andere gezinnen te ontmoeten met dezelfde plannen. Niemand keek raar op van onze wilde ideeën, heerlijk!"

Wat gaan we doen?

Als de ouders luisteren naar presentaties en inspirerende verhalen  gaan de kids met Egon op pad. Hij neemt de kinderen (vanaf 6 jaar) mee op "wereldreis". Samen gaan ze op avontuur en leren ze allerlei handige trucjes voor onderweg. 

Tijdens het weekend op camping Dijk & Meer in Andijk hoor je alles over leerplicht en  andere praktische zaken die je moet regelen voor vertrek. Je krijgt de tools en info om mee aan de slag te gaan. Hartstikke handig! Daarnaast gaan we dieper in op mindset en natuurlijk gaan jullie met het hele gezin aan de slag met jullie reisdroom.

Ook de lunch en het diner op zaterdag zijn afgestemd op het reizen door Robbie van Sergeant Pepper. Hmmmm ik heb er nu al zin in!

Bij het kampvuur is er ruimte voor vragen en sterke verhalen ;-) Zaterdagavond staat er zelfs een heel panel van ervaringsdeskundigen voor je klaar om je vragen te beantwoorden. 

Zondag zijn er toffe inspiratie sessies met sprekers met ieder hun eigen specialisme. Denk aan unschooling, financiële vrijheid, werken en reizen, emigratie en voor onbepaalde tijd reizen met kids. Deze sprekers zullen er on-line live bij zijn. Wie dit zijn? Dat maak ik in de loop der tijd bekend. Maar inspirerend is het zeker!

P1010549.JPG
Cirkel met goud Ambiance (1).png

Over mij
 

Ik ben Irene! 45 jaar en moeder van 3 kids. Wij hebben 2x een lange reis gemaakt met onze kinderen. De eerste keer al backpackend door Zuid-Afrika & Azië. En de tweede keer maakten we een roadtrip door Zuid-Amerika met onze camper. Het was zo gaaf! Ik gun het ieder gezin om dit een keer mee te maken. Die verbondenheid met je kinderen is echt zo bijzonder. En het "even helemaal uit de ratrace" zijn is magisch!

Het viel me op dat er zo weinig informatie was over het reizen met leerplichtige kinderen. En gelijkgestemden kon ik toen al helemaal niet vinden in mijn omgeving. Daarom startte ik in 2017 met de besloten Facebookgroep Travelicious Families. Al snel kwamen de eerste aanmeldingen en ondertussen zijn we met 4000 reislustige gezinnen die elkaar ondersteunen. 

Omdat het me leuk leek om in real life te verbinden organiseerde ik in 2018 het eerste Travelicious Families event. En wat was het leuk! Zoveel gelijkgestemden bij elkaar, niemand die gek opkeek van elkaars wilde reisplannen. 

 

Een heel weekend was de volgende stap, maar helaas gooide C. roet in het eten. Maar nu, na jaren van webinars en on-line meetings, gaan het eindelijk gebeuren. Weer echt verbinden! Een heel weekend lang! Hoe gaaf is dat?

 

12 mei gaan we er een topweekend van maken en ik hoop dat jullie erbij zijn!  

IMG_0465.JPG

Dit krijg je allemaal ...

* Info over leerplicht, verzekeringen, je huis verhuren en veel andere praktische zaken

* Tof kinderprogramma (vanaf 6 jaar) met Egon van Boskinderen

* Pasta eten bij Irene op vrijdag

* Welkomstborrel bij kampvuur op vrijdag

* Lunch en diner op zaterdag van Sergeant Pepper

* Ontbijt op zaterdag geregeld door Irene

*  Q&A panel bij kampvuur zaterdagavond

* Inspirerende gezinnen/sprekers die hun verhaal doen en waaraan je vragen kunt stellen (on-line en live op locatie)

* 2 Overnachtingen in eigen camper, caravan of tent op camping Dijk & Meer in Andijk

* Toffe activiteiten

* Moederdagontbijtje op zondag

* Klein presentje voor moederdag  ;-) 

* Veel gelijkgestemden

* Koffie/thee

€ 444,-* voor 4 personen

 

* Wil je slapen in een acco? Neem contact met me op

* Lees bij het inschrijven goed alle voorwaarden door. Omdat we het weekend overzichtelijk en klein willen houden is er plek voor ongeveer 15 gezinnen. Bij iedere aanmelding kijken we of er nog een plekje vrij is. Pas nadat je een bevestiging van ons hebt ontvangen en de factuur is voldaan, is je plekje definitief.

* kinderen onder 4 jaar betalen €25,- 

Vragen?

Ik kijk er naar uit om samen met jullie dit weekend tot een succes te maken. Ik denk dat dit weekend een fantastische voorbereiding is op jullie reis. Alle informatie op één plek, zodat jij het allemaal niet meer uit hoeft te zoeken. Fijn toch?
 
En dan al die inspirerende sprekers die gaan komen! En al die fijne gelijkgestemde gezinnen. Ik had gewild dat het er was toen wij op reis gingen, wat een te gekke start van je reis!
Heb je vragen over het Travelicious Families Weekend? Stuur me dan een mail op info@irenehilhorst.nl
bottom of page