P1010548.JPG

"VAN DROMEN NAAR DOEN"

voorbereidend programma

P1020550_edited.jpg

Stel je eens voor. Alle informatie die je nodig hebt om op reis te gaan met je leerplichtige kinderen op één plek. Alles voor je uitgezocht, je hoeft alleen nog maar actie te ondernemen en stappen te zetten. Met dit programma gaat je reisdroom uitkomen.

 

Ik ben er zo trots op. Mijn hele ziel en zaligheid heb ik gestopt in dit voorbereidende programma. Het is namelijk mijn missie om reislustige gezinnen met leerplichtige kinderen te helpen om hun reisdroom waar te maken.

 

Zelf heb ik twee grote reizen gemaakt met mijn leerplichtige kinderen en ik weet hoe lastig het soms kan zijn tijdens de voorbereiding. Hoe ga je om met de omgeving? Leerplicht? Verzekeringen? En dan denk je dat je er uit bent, komt de volgende vraag alweer om de hoek kijken. Maar het is mogelijk! Want ik en  vele andere gezinnen zijn je voor gegaan.

 

Om het je makkelijker te maken voor je heb ik al mijn ervaring en kennis gebundeld in dit unieke programma. Alles is voor je uitgezocht, zodat jij geen uren meer op het internet hoeft te zoeken naar informatie. 

 

Het programma is informatief, interactief en inspirerend Je krijgt er een fantastisch werkboek bij. Niet zomaar een werkboek. Je maakt er je opdrachten in, je kunt er notities in kwijt en er staan inspirerende verhalen en tips in van gezinnen die je al voor zijn gegaan. 

Dit programma wil je hebben als je op reis wilt met je leerplichtige kinderen. Stel je voor; je hoeft niks meer ut te zoeken, alleen nog maar te doen. Hoe fijn is dat? 

Ontwerp%20zonder%20titel%20(1)_edited.pn

V

Gefeliciteerd! Je hebt besloten om op reis te gaan met je leerplichtige kinderen. Of je hebt de droom om op reis te gaan. Je bent in ieder geval hier! Dat betekent dat je ermee bezig bent en informatie zoekt.

 

Goed nieuws! Want ik heb een masterclass opgenomen waarin ik je introduceer in de wereld van het reizen met leerplichtige kinderen. Ik ga dieper in op de 7 stappen van de roadmap en aan het einde weet je waar je rekening mee moet houden tijdens de voorbereidingen op reis. Daarnaast heb je een handige checklist  en een overzicht van de leerplichtmogelijkheden. Een goede start en een duwtje in de rug om je droom werkelijkheid te laten worden. 

Klinkt goed! Ik schrijf me in

OP REIS. EN NU?

Ja, graag! Schrijf me in!

"Waar moet ik beginnen?" Dat was mijn eerste gedachte toen we hadden besloten om op reis te gaan met onze leerplichtige kinderen. Na de blijdschap kwam de paniek. Want waar moest ik beginnen? Hoe pak je dat aan?

 

Om nieuwbakken reisgezinnen op weg te helpen heb ik deze masterclass gemaakt. Het is een introductie op het reizen met leerplichtige kinderen. Waar begin je? Waar moet je aan denken? Welke stappen moet ik zetten?

 

Het is mijn missie om reislustige gezinnen te helpen om hun reisdroom waar te maken. Want het kan! Al vele gezinnen zijn je voor gegaan. Het is niet altijd makkelijk, maar het kan.

 

Uit ervaring weet ik dat het soms een eenzame weg is. Niet veel mensen doen dit en het lijkt soms dat de Nederlandse overheid je expres tegenwerkt hierin. Daarom deze masterclass; de eerste stap naar jouw droomreis!

Ontwerp zonder titel (9).png

Over Mij

In 2017 ging ik voor het eerst op reis met mijn leerplichtige kinderen. Omdat ik maar weinig informatie vond on line en in mijn omgeving ben ik toen een facebook groep gestart. Een fijne plek om gelijkgestemden te vinden. 

De reis was fantastisch. Vooraf heb ik me echt wel zorgen gemaakt. Want op reis met drie leerplichtige kinderen leek onmogelijk. Gelukkig ben ik niet voor een gat te vangen en is het gelukt. Twee keer zelfs. Want echt, pas op, het is verslavend. 

Ik gun ieder gezin om dit een keer te doen. De verbinding met je kids is onbetaalbaar. In het "normale" leven leef je vaak je eigen leven. Maar tijdens zo'n reis ben je op elkaar aangewezen. Je onderwijst je kinderen, je ziet ze op een veel intensere manier, je leert ze écht kennen. 

En dan heb ik het nog niet eens gehad over wat je kinderen leren onderweg. Dat staat echt niet in een leerboek op school. Cliché, maar waar.

Mijn missie is om andere reislustige gezinnen te helpen in de voorbereidingen van hun reis. Laten zien dat het wel kan. Dit doe ik d.m.v mijn gratis masterclass, 1 op 1 sessies en een uitgebreid voorbereidingsprogramma aan te bieden. Alles om het je zo makkelijk mogelijk te maken. Zo kun jij je richten op de leuke kant van het reizen.

Klinkt goed! Ik schrijf me in