IMG_0977.JPG

WEBINAR

17 november 2021

REIZEN MET LEERPLICHTIGE KINDEREN

ONTDEK WAAR JE REKENING MEE MOET HOUDEN TIJDENS DE VOORBEREIDINGEN OP JE REIS MET LEERPLICHTIGE KINDEREN

Pijl6wit.png
Ontwerp%20zonder%20titel%20(1)_edited.pn

het webinar

Gefeliciteerd! Je hebt besloten om op reis te gaan met je leerplichtige kinderen. Of je hebt de droom om op reis te gaan. Je bent in ieder geval hier! Dat betekent dat je ermee bezig bent en informatie zoekt.

 

Goed nieuws! Want ik geef een webinar waarin ik je meeneem in de wereld van het reizen met leerplichtige kinderen. Ik ga dieper in op de hoofdthema's van de roadmap. Aan het einde weet je waar je rekening mee moet houden tijdens de voorbereidingen op je reis en weet je waar je moet beginnen. Daarnaast geef ik tips & tricks uit eigen rugzak waarmee je weer verder kunt.

 

Een goede start en een duwtje in de rug om je droom werkelijkheid te laten worden. 

wat anderen zeggen ...

Op een interactieve en enthousiaste manier heeft Irene helderheid gebracht in de lastige keuzes die er zijn rondom reizen met leerplichtige kinderen. Daarnaast heeft het ons geholpen om dat duwtje in de rug te krijgen om ECHT door te zetten en onze droomreis te gaan maken.

~ Mirna

 

—  Name, Title

OP REIS. EN NU?

"En nu?" Dat was mijn eerste gedachte toen we hadden besloten om op reis te gaan met onze leerplichtige kinderen. Na de blijdschap en bubbels kwam de paniek. Want hoe pak je dat aan?

  • Waar begin je?

  • Waar moet je aan denken?

  • Welke stappen moet je zetten?

 

Om reislustige gezinnen met deze plannen op weg te helpen geef ik dit webinar.

 

Het is mijn missie om travelicious families te helpen om hun reisdroom waar te maken. Want hoewel het soms onmogelijk lijkt; het kan! Al vele gezinnen zijn je voor gegaan. 

 

Uit ervaring weet ik dat het soms een eenzame weg is. Niet veel mensen doen dit en het lijkt soms dat de Nederlandse overheid je expres tegenwerkt hierin. Daarom dit webinar; weer een stap richting jouw droomreis met je gezin!

Ontwerp zonder titel (9).png

Over IRENE

Ik ben Irene, 44 jaar en moeder van 3 mooie meiden. In 2017 ging ik voor het eerst lang op reis met mijn leerplichtige kinderen. Omdat ik maar weinig informatie vond, on line en in mijn omgeving, ben ik een facebook groep gestart. Een fijne plek om gelijkgestemden te vinden. 

De reis was fantastisch. Vooraf heb ik me echt wel zorgen gemaakt. Want op reis met drie leerplichtige kinderen leek onmogelijk. Gelukkig ben ik niet voor één gat te vangen en is het gelukt. Twee keer zelfs. Want echt, pas op, het is verslavend. 

Ik gun ieder gezin om dit een keer te doen. De verbinding met je kids is onbetaalbaar. In het "normale" leven leef je vaak je eigen leven. Maar tijdens zo'n reis ben je op elkaar aangewezen. Je onderwijst je kinderen, je ervaart ze op een veel intensere manier, je leert ze écht kennen. 

En dan heb ik het nog niet eens gehad over wat je kinderen leren onderweg. Dat staat echt niet in een leerboek op school. Cliché, maar waar.

Mijn missie is om andere reislustige gezinnen te helpen tijdens de voorbereidingen op hun reis. Laten zien dat het wél kan. Dit doe ik d.m.v mijn webinar, 1 op 1 sessies en een uitgebreid voorbereidingsprogramma aan te bieden. Alles om het je zo makkelijk mogelijk te maken.

PRAKTISCH

DATUM & TIJD 

17 november 2021 

20:00 uur

KOSTEN

Het webinar kost €17,50

Na inschrijving krijg je een betaalverzoek toegestuurd. Alleen als deze is voldaan kun je deelnemen aan het webinar. 

HOE LANG?

Het webinar duurt ongeveer 2 uur

LOCATIE

Het is een virtuele bijeenkomst, dus lekker vanaf je eigen keukentafel. 

WAT

Tijdens dit webinar bespreken we de hoofdthema's waar je rekening mee moet houden tijdens de voorbereidingen op je reis

WAT STEEK JE ERVAN OP

Aan het einde van het webinar ben je weer een stap dichterbij je reis. Je weet waar je rekening mee moet houden, waar je moet beginnen en kunt aan de slag met leuke tips & tricks uit eigen rugzak.