top of page

Travelicious families

Logo Travelicious.png

Kickstart 4-daagse
 

Yes! Jullie hebben besloten om op reis te gaan met jullie kids! Gefeliciteerd!

 

En nu? Er komt heel wat op je af als je gaat reizen met leerplichtige kinderen. Je struint het internet af en komt veel info tegen, maar door de bomen zie je het bos niet meer. HELP! Hoe fijn zou het zijn dat je alle informatie als een compact pakketje krijgt en van daaruit je reis kunt voorbereiden? Stap voor stap. Dat pakketje heb ik gemaakt in de vorm van deze Kickstart 4-daagse "Reizen met leerplichtige kinderen". 

Ins & outs

4 dagen lang krijg je alle ins en outs te horen over het reizen met leerplichtige kids. Wat moet je allemaal regelen m.b.t leerplicht, verzekeringen, je huis, je eigen bedrijf enz enz. Het zijn allemaal beren op de weg die we het bos in gaan sturen! Maar ook mindset, leuke opdrachten en tips & tricks komen voorbij. 

Het scheelt tijd

Veel info is op internet te vinden, maar hoe lekker is het dat ik het allemaal voor je heb gebundeld? Het scheelt je zoveel tijd en zo kun je snel stappen zetten richting jullie droomreis. De 4-daagse bestaat uit verschillende stories, video's, opdrachten, inspiratie en een live Q&A sessie (op locatie deze keer! Maar je kunt ook on-line aanschuiven.)

 

Besloten Instagram groep

Zodra je je aanmeldt krijg je een link naar de besloten Instagram groep waar ik iedere dag stories plaats met daarin de onderwerpen van die dag. Ook krijg je iedere ochtend een werkboekje. Aan het einde van deze 4 daagse heb je een mooi boekje met alle info bij elkaar! Hier kun je tijdens de voorbereidingen nog aantekeningen in maken. En natuurlijk ontmoet je in de insta groep gelijkgestemden! Superleuk.

Live Q&A op locatie of on-line

Nieuw deze keer is dat de Q&A plaats vindt op de Travelicious Families Hub bij camping Dijk & Meer in Andijk. Op zaterdag 17 juni ben je hier met je hele gezin welkom van 15:00 uur tot 18:00 uur. Ik zorg voor een hapje en een drankje en we doen daar de Q&A. Kun je er niet bij zijn? Geen nood. Je kunt er ook on-line bij zijn en anders neem ik de Q&A voor je op. Het is natuurlijk wel het leukste om erbij te zijn en direct gelijkgestemden ontmoeten. De Q&A duurt ongeveer een uurtje en start om 16:00 uur. Daarvoor en daarna kunnen we kennis maken en natuurlijk kletsen over alle mooie reisplannen bij een gezellig kampvuurtje. Omdat dit op een camping is kun je er zelfs over nadenken om een nachtje te blijven kamperen ... of maak er een heel weekend van! Ook leuk! 

Flexibel

Komen de data niet helemaal uit? Ook geen nood! Je kunt alles nog terugkijken t/m 31 juli 2023! Dus tijd zat om alles nog eens rustig terug te kijken. 

Klinkt dit je als muziek in de oren? Meld je dan nu aan! 

"Reizen met leerplichtige kinderen"
 

Wat gaan we doen? 

Van 14 t/m 17 juni plaats ik iedere ochtend een story op het besloten instagram account (zodra je je aanmeldt krijg je toegang). Hierin komt het onderwep van die dag aan bod. Ik verwijs naar linkjes of vertel waar je iets kunt vinden.

 

Je krijgt ook iedere dag een werkboek met leuke opdrachten en eventueel extra info over een onderwerp. Aan het einde van de 4 daagse heb je een compleet overzicht van welke stappen je kunt ondernemen om een lange reis te maken met leerplichtige kinderen. Ik geef je een zo compleet mogelijk beeld van wat er allemaal bij komt kijken. 

Kun je een keer niet? No worries! Alle content kun je terugkijken t/m 31 juli 2023.

En ook de Q & A neem ik op, dus kun je terugkijken.

Onderwerpen

leerplicht - onderwijs onderweg - budget - je huis verhuren - toeslagen - eigen bedrijf - kinderbijslag - verzekeringen - mindset - visualisatie met het hele gezin - planningsoverzicht - tips & tricks

Dit is een greep uit de onderwerpen die we gaan behandelen en doen.

En natuurlijk is er ook de live

Q &A waar je vragen kunt stellen als iets niet aan bod is gekomen. 

 

En wie ben ik?

Ik ben Irene en 2 keer lang op reis geweest met mijn drie meiden. De eerste keer waren ze 5, 9 en 10 en de tweede keer was 2 jaar later.

 

Sinds die reizen help ik graag andere gezinnen om ook hun reisdroom waar te maken! En omdat ik weet dat er superveel info te vinden is en je soms niet meer weet hoe je het aan moet pakken, heb ik deze 4 daagse in het leven geroepen. Zodat jij een kickstart hebt en stappen kunt zetten richting die droom! Cool toch?

IMG_20221110_143930_075.jpg

Je investering

€ 97,-

  • Alle info m.b.t reizen met leerplichtige kids op één plek

  • Een besloten instagram groep waar je gelijkgestemden ontmoet en vragen kunt stellen

  • Live Q&A op de pop-up hub in Andijk (of online)

  • Een concreet stappenplan

  • Veel inspiratie

  • Tof werkboek/naslagwerk

  • Alle content is terug te kijken t/m 31 juli 2023

  • Op je eigen tempo

  • Tips & tricks

 

"De kickstart 4 daagse van Irene was leuk en vol informatie.

Elke dag kreeg je een link naar een werkboekje. Zo heb je aan het einde een mooi boekwerk waar je steeds in terug kan lezen . 

De video’s waren ook leerzaam en fijn om naar te luisteren. 

Voor ons gaf het duidelijkheid en rust om verder te gaan met stappen zetten voor onze droom."

 

"Ik keek iedere dag met veel plezier uit naar de onderwerpen en opdrachten. De Kickstart 4-daagse zat goed in elkaar en de informatie was nuttig. Irene weet veel over het reizen met leerplichtige kinderen en welke stappen je moet zetten om het te regelen." 

 

"Door de 4-daagse van Irene zijn we weer een stapje dichterbij onze droom. Irene brengt de informatie op een prettige manier en met veel enthousiasme. De opdrachten waren ook erg leuk om te doen. Wij hebben o.a. een moodboard gemaakt en hebben nu nog duidelijker wat we willen op reis" 

bottom of page