top of page

Over mij

Dit ben ik! Toerend door de rijstvelden van Bali. Op reis met mijn gezin voor 6 maanden door Zuid-Afrika en Azië. Dit was zo leuk dat we het gewoon nog een keer hebben gedaan in 2019. Deze keer maakten we een roadtrip van Colombia naar Argentinië met onze camper. Ultieme vrijheid!

Ik ben nogal een reislustig typje! En daarnaast ook nog eens moeder van 3 prachtige meiden. 

Reizen met leerplichtige kids

Ja, reizen met leerplichtige kinderen dus. Dat hebben we gedaan. En ik vond het zo gaaf dat ik er mijn missie van heb gemaakt om andere reislustige gezinnen te helpen en te inspireren om deze droom ook waar te maken! Dit doe ik sinds 2017 met on-line programma's, mijn besloten facebook groep en live events. Ondertussen zijn er al zoveel gezinnen op reis geweest! Echt heel gaaf om hieraan bij te mogen dragen. Ik gun het iedere ouder om zoveel tijd door te brengen met hun kinderen en te proeven aan het vrijere leven. 

Andere wending

Ik noem bewust het vrijere leven, want eenmaal aan geproefd en je wilt niet meer anders :-). Dat gold ook voor ons. We werkten aan een vrijer leven, stap voor stap, maar helaas eindigde tijdens dit proces mijn relatie en leek alles waar we naartoe hadden gewerkt ineens heel ver weg. Dat vrije leven, al die mooie dromen ... hoe moest dat nu verder? 

Uit de ratrace stappen

Gelukkig ben ik niet voor een gat te vangen en zette ik vrij snel weer stappen naar dat vrijere leven. Zoals ik al zei ... eenmaal hooked en je wilt niet meer anders. Lang verhaal kort ... vorig jaar kon ik 5 weken naar Mexico zonder te werken en kocht ik een camper om te gaan en staan waar ik wil met mijn meiden. Voor mij allemaal dingen die bijdragen aan een vrijer leven.

Ik zit dus middenin het proces van uit de ratrace stappen en i love it! Alles wat ik nu beslis is in lijn met mijn doel; een leven op mijn voorwaarden. Op de planning staan natuurlijk nog heel veel dingen, waaronder weer een tijd reizen met mijn kinderen. Uitdagingen? Zat! Maar ik heb altijd een rotsvast vertrouwen dat het gaat lukken. 

Podcast

Om me te laten inspireren reis ik vanaf nu af en toe een stukje mee met gezinnen die het ook doen. Die hebben gekozen voor dat vrijere leven. Dit doe ik met mijn podcast "El Colectivo". Met hun verhalen hoop ik jou ook te inspireren om te gaan voor een leven op jouw voorwaarden buiten die ratrace. 

Pop-Up Hub

Verbinden met gelijkgestemden dus. En dat is ook precies wat ik ga doen met de Travelicious Pop-Up Hub. Nog een droom die uit gaat komen! Gelijkgestemde gezinnen verbinden op een mooie plek weg van alle hustle en bustle. Een plek om aan je (reis)dromen te werken en te connecten met mensen die ook gaan voor een vrijer leven. Of dit nu een lange reis is met kinderen, emigreren, anders wonen ... het maakt niet uit. In de basis willen we hetzelfde; leven op onze eigen voorwaarden! 

Dit ben ik

Dit ben ik! Op reis, altijd op reis. De ene keer de wereld aan het ontdekken, de andere keer te vinden in mijn Pop-Up in Nederland, maar altijd op reis naar een vrijer leven. En wat geniet ik van die reis! Voor mij is het einddoel niet het belangrijkste, maar vooral de weg er naartoe. Hiermee hoop ik jou te inspireren om ook te gaan voor een leven op jouw voorwaarden!

Vanaf nu gaat Travelicious Families dus meer over het volgen van je inner compass. De komende tijd werk ik aan aanbod wat hier bij aansluit. Hou de website in de gaten! Er komt veel moois aan. 

Wil je weten wat ik nu al voor je kan doen? Check dan mijn aanbod en de events.

Liefs Irene

bottom of page