ROADMAP 

Toen ik op reis ging had ik een checklist, een leidraad wel handig gevonden. Om jou op weg te helpen heb ik er een voor je gemaakt.

 

Zo weet je met welke punten je rekening moet houden tijdens je voorbereiding op je droomreis met je gezin.

 

Print 'm uit,  plak 'm op de koelkast en maak notities.  Zo word je iedere dag herinnerd aan je droom!

 

travel icons 72.png

WEBINAR

Introductie: Reizen met leerplichtige kinderen

Regelmatig geef ik het webinar "Reizen met leerplichtige kinderen". Tijdens dit webinar ga ik in op de hoofdthema's van de roadmap. Aan het einde weet je waar je moet beginnen en waar je rekening mee moet houden tijdens de voorbereidingen op je reis met je leerplichtige kinderen. Naast praktische info, fijne trick & tips is er ook ruimte om vragen te stellen. 

Wat begon als een hobby is nu bijna een full time bezigheid. Daarom vraag ik een bedrag van €17,50 voor het webinar. Ik steek er veel energie, liefde en tijd in en probeer zoveel mogelijk gezinnen hiermee op weg te helpen. 

travel icons 91.png

1 op 1 sessie

Je bent al wat verder in je voorbereidingen op je reis. Je zoekt alles zelf uit en dat gaat prima. Alleen loop je tegen wat vraagstukken aan. En soms is het dan fijn om met iemand te kunnen sparren die de ervaring al heeft. Als reiscoach kan ik je helpen. Samen kijken we naar de problemen waar je tegenaan loopt. Dit kan vanalles zijn; leerplicht, verzekeringen, de reisroute ... ik denk graag met je mee. 

Een sessie duurt ongeveer een uur en kost € 75,00

 

Van dromen naar doen

voorbereidend programma

Het is mijn missie om gezinnen op reis te laten gaan. Daarom heb ik dit fantastische programma gemaakt. Al mijn ziel en zaligheid zit er in. Al mijn kennis en ervaring heb ik gebundeld in dit programma. Het is interactief, inspirerend en informatief. Niet alleen ik vertel mijn verhaal in dit programma, ook andere families zijn aan het woord. En natuurlijk krijg je alle informatie over de praktische kant van de reis.

Alles is al voor je uitgezocht in dit programma. Zelf heb ik er een jaar over gedaan om alles uit te zoeken. Stel je voor ... alle informatie op één plek. Dit gaat je zoveel tijd schelen.

 

Het is on-line en je kunt het op je eigen tempo doen. Je krijgt er een uitgebreid werkboek bij. Niet zomaar een werkboek, nee, dit wordt echt een naslagwerk. Boordevol informatie, ruimte voor notities, leuke opdrachten en natuurlijk veel tips van zowel mijzelf als andere reislustige gezinnen die je voor zijn gegaan. 

 

Het is echt zo gaaf! Alles is voor je uitgezocht, je hoeft het alleen nog maar te doen. Dit scheelt je superveel tijd. Fijn toch? 

Binnekort kun je meedoen aan dit programma. Schrijf je in op de wachtlijst en je ontvangt als eerste alle informatie over dit programma. En er is nog een voordeeltje ... als je dan besluit om mee te doen krijg je een leuke early bird korting. 

travel icons 53.png
travel icons 54.png
 

V.I.P. weekend

Denk je nu ... maar ik wil gewoon in één weekend alles weten wat ik moet weten over het reizen met mijn leerplichtige kinderen. Boek dan het V.I.P. weekend. 2 dagen werken aan jullie droom. Met het hele gezin. En nog 2 andere gezinnen. Super exclusief! Een weekend boordevol informatie, inspiratie en een overnachting op een superplek. 

We werken aan jullie dromen, doelen en natuurlijk aan de praktische kant van de reis. Niet alleen ik vertel mijn verhaal er zijn ook andere gezinnen die ofwel on line ofwel off line langskomen om hun verhaal te doen. Superinspirerend. En de kids gaan het ook geweldig vinden, want jullie werken samen aan jullie reisdroom en er zijn andere kids om mee te spelen. Dit weekend gaan alle laatste twijfels en beren overboord en gaan jullie op reis.

travel icons 87.png