top of page

Travelicious families

Logo Travelicious.png

Aanbod

Logo Travelicious.png

Ga jij nu eindelijk die lange reis maken met je kids? Stappen zetten richting een vrijer leven? De ratrace achter je laten? Ik geef je net dat ene zetje om er echt voor te gaan. Dit doe ik tijdens on-line programma's,  live events, toffe bijeenkomsten en 1-op-1. Informatie, inspiratie en fun! 

 

Wil jij lang op reis met je kinderen? Ik deed het 2x! En het was fantastisch!

In de Kickstart 4-daagse "Reizen met leerplichtige kinderen" deel ik al mijn kennis en ervaringen. Alle info op één plek, zodat jij geen uren meer hoeft te struinen op het internet. Handig toch?

Hoe leuk is het om gelijkgestemden te ontmoeten in real life. Plannen en ervaringen uitwisselen en natuurlijk een beetje proeven van het vrije leven. 

Travelicious Families organiseert verschillende workshops m.b.t. een vrijer leven. Hou de website in de gaten voor komende workshops.

Op reis met leerplichtige kinderen?

Te gek! Jullie hebben de knoop doorgehakt; jullie gaan lang op reis met het hele gezin. En nu? Er komt nogal wat op je af als je wilt gaan reizen met leerplichtige kinderen. Ik weet er alles van, want ik ben twee keer op reis geweest met mijn 3 leerplichtige kids.

Om je op weg te helpen heb ik een aantal toffe dingen voor je.

 

Allereerst is er de FB groep waar je gelijkgestemden en veel info vindt. Wil je alles even lekker op een rijtje, dan is de roadmap iets voor jou. In een oogopslag zie je wat je moet regelen voor vertrek.

 

Wil je er veel dieper op in en alle ins en outs krijgen m.b.t. reizen met leerplichtige kinderen? Kies dan voor het Travelicious Families Weekend of mijn on-line programma "Reizen met leerplichtige kinderen".  

bottom of page